top of page

tir. 07. jan.

|

Asker Frivilligsentral Hasselbakken

Vinyasa // Feel good flow // Nybegynnerkurs

Dette er en fysisk yogatime som fornyer og løfter energien! Med dynamiske bevegelsessekvenser hvor yogastillingene glir over i hverandre i takt med åndedrettet, øker du blodsirkulasjonen, styrker og tøyer musklene og kommer ut av timen med en bedre holdning og en ny letthet i kropp og sinn!

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Vinyasa // Feel good flow // Nybegynnerkurs
Vinyasa // Feel good flow // Nybegynnerkurs

Tid og sted

07. jan. 2020, 17:15 – 18:15

Asker Frivilligsentral Hasselbakken, Askerveien 47, 1384 Asker, Norge

Om eventen

 8-ukers nybegynner kurs i Vinyasa yoga med Emilie Når: Tirsdager kl. 17.15-18.15 i januar og februar (uke 2-9) Hvor: Frivillighetens Hus midt i Asker sentrum, Hasselbakken, Askerveien 47 Pris: 1 600kr (200kr per gang). Påmelding: hei@askeryogashala.no

Fra og med 1. mars åpner Asker Yoga Shala i Bankveien 7, midt i hjertet av Asker. 

Kurset fortsetter i de nyoppussede lokalene. Du kan melde deg på et helt semester på én gang og får rabatert pris: 150 kr per gang = 3 750 kr for 25 kurstimer. Fra 7.januar – 3. juni. 2020, fri i påskeferien.

Vinyasa // Feel good flow // Nybegynnerkurs

Vinyasa betyr bevegelse med pust, og er en dynamisk form for yoga. Bli med på lekne og varmende øvelser for å bygge fysisk styrke, samtidig som du gir slipp på spenninger, bedrer balansen, bevegeligheten og evnen til å konsentrere deg. Dersom du følger dette yogakurset over et semester, blir dine muskler sterkere og mer utholdende, pusten mer stødig og hele kroppen mer bevegelig. Få økt kroppsbevissthet, og bli med på en morsom og utviklende treningsøkt!

Dette er en fysisk yogatime som fornyer og løfter energien! Med dynamiske bevegelsessekvenser hvor yogastillingene glir over i hverandre i takt med åndedrettet, øker du blodsirkulasjonen, styrker og tøyer musklene og kommer ut av timen med en bedre holdning og en ny letthet i kropp og sinn! Timene avsluttes med en velgjørende avspenning. 

Dele denne eventen

Eventinfo: Events
bottom of page