top of page

ons. 08. jan.

|

Kulturhjørnet i Asker kulturhus

Gratis ! Rolig yoga + Yoga Nidra

Opplev skreddersydde øvelser for å åpne opp i stive skuldre, hofter og ryggrad, for en god holdning og økt energi. Få kontakt med pusten din og bli kjent med flere ulike pusteøvelser. Til slutt: Yoga nidra. Liggende meditasjon for total hvile og restitusjon.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Gratis ! Rolig yoga + Yoga Nidra
Gratis ! Rolig yoga + Yoga Nidra

Tid og sted

08. jan. 2020, 11:00 – 26. feb. 2020, 12:00

Kulturhjørnet i Asker kulturhus, Kirkeveien 204, 1383 Asker, Norge

Om eventen

TID: Onsdager kl. 11.00-12.00, i januar og februar 2020 STED: Kulturhjørnet i Asker kulturhus, Kirkeveien 204, 1383 Asker. 

PÅMELDING: Skriv e-post til hei@askeryogashala.no, så holder jeg av plass til deg. 

Alternativt, bare kom! 

Rolig yoga og Yoga Nidra 

Opplev skreddersydde øvelser for å åpne opp i stive skuldre, hofter og ryggrad, for en god holdning og økt energi. Få kontakt med pusten din og bli kjent med flere ulike pusteøvelser for å roe ned, fremme konsentrasjon og bedre lungekapasiteten. Til slutt blir du guidet gjennom Yoga Nidra, liggende meditasjon, for total hvile og restitusjon. Yoga Nidra er en systematisk avspenningsteknikk, for ro og velvære. Ingen forkunnskaper er nødvendig.   

// Alt du trenger er allerede inni deg //

Må jeg ta med noe?

Ta på deg behagelige klær som er lett å bevege seg i. Dersom du har yogamatte eller gymmatte, ta med det også. Ellers har vi en matte du kan låne.

Hvorfor yoga?

Yoga bidrar til at du føler deg bedre inni og utenpå. Å gå på en yogatime hjelper deg ikke bare med å roe stressnivået i kroppen, du blir også sterkere fysisk og mentalt. 

Mange opplever at hodepine og migrene minsker, verk i nakke og skuldre forsvinner, og fordøyelsen blir bedre. Du sover bedre om natta, føler deg mindre stresset og får dermed et sterkere immunforsvar. 

Velkommen!

Dele denne eventen

Eventinfo: Events
bottom of page